Business Solutions

Onze oplossingen voor uw Onderneming

Business Solutions

Als leverancier van meerdere A merken consumenten elektronica kunnen wij ook meedenken in bedrijfsoplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen wij onze producten binnen uw organisatie structureren  en de uitrol van deze producten automatiseren.

Mobile Device Management

Mobile Device Management is een manier om alle mobiele apparaten die in uw organisatie in omloop zijn te beheren. Via RhoDelta kunnen wij u ondersteunen bij de aankoop van deze mobiele apparaten. Zo is het mogelijk om bepaalde toestellen Over The Air (OTA) al voor te bereiden voor uw personeel. Op deze manier wordt de uitrol van zakelijke toestellen binnen uw organisatie voor uw systeembeheerder overzichtelijk en veilig en zo wordt een eventueel datalek voorkomen.

(EDI) Electronic Data Interchange

Met behulp van ons EDI systeem kunt u via uw eigen systeem automatisch een bestelling plaatsen bij RhoDelta.

Zo kunt u uw assortiment aanvullen met de voorraden die bij ons in het warehouse liggen. Onze logistieke afdeling zorgt ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u of uw klant komt. Met EDI kunt u dus een groter assortiment aanbieden via onze voorraden.

Dropshipment

Via ons warehouse kunnen wij een snelle bezorging garanderen bij uw klant. Via de webshop of ons EDI systeem kunnen wij ervoor zorgen dat de bestelling direct aan uw klant wordt geleverd. Uw klant ervaart een snelle levering en ziet uw naam en organisatie in de gegevens van zijn of haar bestelling. Wij kunnen binnen heel Europa op dropshipment niveau leveren.