Consumer Products

A Merk leverancier in
Telefonie, Tablets & Smart Devices, Computers en Audio & HiFi

Consumer Products

RhoDelta is al meer dan 40 jaar specialist in het leveren van Consumenten Electronica. De vraag naar smartphones, tablets en computers wordt steeds groter. Door onze wereldwijde relaties kunnen wij nagenoeg altijd aan de vraag voldoen. Naast consumenten elektronica zijn wij ook leverancier van diverse andere producten die uitermate geschikt zijn voor promotionele doeleinden.

TeLEFONIE

Bij RhoDelta kunt u terecht voor alle A merken telefoons. Android, IOS en Windows zijn op dit moment de meest gebruikte besturingssystemen. RhoDelta heeft een brede voorraad in zowel de nieuwste als voorgaande generaties van deze toestellen. Ook voor grote aantallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kunnen wij ook toestellen leveren die gekoppeld kunnen worden aan uw zakelijk netwerk middels een MDM server. Daarmee heeft u overzicht in uw zakelijke toestellen en kunt u, voordat het toestel in gebruik wordt genomen, de juiste instellingen installeren.

Voor informatie over voorraden en prijzen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Tablets & SMART DEVICES

De tablet is niet meer weg te denken in het huishouden van nu. Bij RhoDelta kunt u terecht voor tablets in alle soorten/maten en besturingssystemen. Daarbij hebben wij ook een groot assortiment in zowel de normale als professionele modellen die inzetbaar zijn voor specifieke doeleinden. Denk hierbij aan: winkeldisplay’s, werkgerelateerd materiaal en overige doeleinden.

Voor een Smart Experience thuis en onderweg kunnen wij producten aanbieden als streaming devices, smartwatches en andere producten.

COMPUTER

De juiste hardware is belangrijk voor de workflow in uw bedrijf. Bij RhoDelta hebben wij de beschikking over een groot aantal notebooks, laptops en computers. Ook de populaire modellen die gebruik maken van macOS, Chrome OS en Windows.

Daarnaast kunnen we u ook adviseren in de uitrol van deze producten. Zo kunnen we u met onze kennis helpen aan het juiste systeem voor uw organisatie.

AUDIO & HIFI

Of je nu thuis bent of onderweg, overal waar je muziek luistert wil je een goed geluid. RhoDelta levert in samenwerking met de bekendste A merken, draagbare luidsprekers, draadloze hoofdtelefoons, waterbestendige speakers, soundbars enzovoorts.