RhoDelta

Business Solutions & Consumer Products

Over Ons

RhoDelta is distributeur van vele A merken in de Consumenten Elektronica.  Wij gaan iedere uitdaging aan en zullen proberen via onze wereldwijde connecties aan uw specifieke vraag te voldoen. Onze organisatie is sinds de oprichting in 1978 uitgegroeid tot een betrouwbare partner.

Onze Historie

RhoDelta is ooit op een klein kamertje ‘3 hoog achter’ begonnen met Ullrich alarmsystemen. Oprichter Rob Duyn is tot op de dag van vandaag de CEO en nauw betrokken bij alle ontwikkelingen binnen het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere afdelingen en disciplines. 

Het kamertje ‘3 hoog achter’ werd al lang geleden verruild voor een bedrijfspand en na wat omzwervingen in Rotterdam is het bedrijf sinds 2003 gevestigd in Barendrecht in ‘Villa California Building’ op de grens met Rotterdam. Dit bedrijfsverzamelcomplex biedt onderdak aan alle RhoDelta afdelingen en externe huurders.

RhoDelta heeft sindsdien een flink aantal veranderingen doorgemaakt wat betreft het productassortiment. In de beginjaren was RhoDelta toonaangevend op de automotive markt met de merken GT, Ullrich, Mach, MTX en Macrom.

Later werd gestart met de verkoop van mobiele autotelefoons, toen nog met een vast snoer en zware accu wat niet meer voor te stellen is in deze tijd van mobiele telefoons voorzien van alle moderne technieken.

De navigatie systemen van toen met merken als Magneti Marelli, Carin en VDO-Dayton, nog in zwart-wit, werden voor duizenden guldens verhandeld. Dat is niet meer te vergelijken met de portable systemen van TomTom waar RhoDelta de distributie nu voor verzorgt.

Tegenwoordig is RhoDelta leverancier van vele A merken op het gebied van smartphones, tablets, computers, smart devices, navigatie, dashcams, audio, televisie, televisie-accessoires, luchtreiniging, geheugenkaarten, centrifuges en vele andere producten. RhoDelta is hierin mee-ontwikkeld en dat heeft ons gebracht waar wij nu zijn. Een stabiele en betrouwbare partner!

Onze Eigenschappen

RhoDelta profileert zich als een full-service organisatie en onderscheidt zich in de snelle markt van Consumer Products zoals: Telefonie, Tablets & Smart Devices, Computer en Audio & Hifi.

Zakelijke Relaties
Door onze nationale en internationale zakelijke contacten hebben wij een groot bereik en zijn we in staat om als groothandel een breed productassortiment aan te bieden van verschillende A merken/fabrikanten. 

Logistiek Management
Een groot aanbod van producten vraagt om een goede logistieke oplossing. Vanuit ons warehouse in Barendrecht staan wij in direct contact met grote organisaties zoals PostNL, DHL, UPS, DPD. Als er spoed- en/of waardevolle zendingen moeten worden vervoerd wordt er gebruik gemaakt van koeriersdiensten.

Technische kennis
Met de technische kennis die wij in huis hebben kan iedere klant met ons logistieke warehouse verbonden worden. Denk daarbij aan dropshipments, EDI, data feeds en de webshop welke 24/7 bereikbaar is om orders te plaatsen.

Onze diensten

Consumer Products

Bedrijfsoplossingen

Speciale kanalen

Ritregistratie