Product specificatie: Bullit PLUS2 hoofdsteun 7'' antraciet grijs
 
Artikelnr: 25013
Productcode: AX3056


 
Product Omschrijving

Bullit PLUS2 hoofdsteun 7'' antraciet grijs

De Bullit PLUS.2 is een universele multimedia hoofdsteun met 7'' touchscreen. Het scherm gaat indien dit niet wordt gebruikt schuil achter een gemotoriseerde cover.

Je kunt nu dus de achter passagiers laten genieten van de beste Hollywood films en series via een externe DVD speler (van bv. een andere PLUS.2) De ingebouwde FM transmitter in de PLUS.2 zorgt voor een draadloze overbrenging van het geluid naar het bestaande audio systeem en tevens kan men d.m.v. de optionele draadloze hoofdtelefoons film kijken zonder dat de overige passagiers hiervan hoeven mee te genieten.

De PLUS.2 kan zowel eenvoudig 'plug&play' worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde 12V sigarettenplug of professioneel op de accu i.c.m. een 2e een PLUS.2 met DVD speler.

De PLUS.2 wordt geleverd inclusief 3 verschillende afmetingen metalen pennen, hierdoor past de PLUS.2 in bijna alle voertuigen en het grote voordeel is dat dit rearseat entertainment systeem mee kan verhuizen naar een volgende auto omdat de originele hoofdsteun behouden blijft.

- 7'' LCD touchscreen met LED backlight
- Gemotoriseerd cover
- 2 A/V ingangen
- 1 A/V uitgang
- FM transmitter
- 2 kanaals (A-B) infrarood zender voor draadloze hoofdtelefoons
- Beugel afstand instelbaar (13,5 - 20cm)
- inclusief 10, 12 en 14mm beugels
- Afstandsbediening
- Antraciet grijs kunstleder
 
Prijs: 479.00 (incl. btw)