40 jaar RhoDelta

Sinds 1978

RhoDelta Bestaat 40 jaar

Rho-Delta is ooit op een klein kamertje ‘3 hoog achter’ begonnen met Ullrich alarmsystemen. Oprichter Rob Duyn is tot op de dag van vandaag de CEO en nauw betrokken bij alle ontwikkelingen binnen het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere afdelingen en disciplines.

Het kamertje ‘3 hoog achter’ werd al lang geleden verruild voor een bedrijfspand en na wat omzwervingen in Rotterdam is het bedrijf sinds 2004 gevestigd in Barendrecht in ‘Villa California Building’ op de grens met Rotterdam. Dit bedrijfsverzamelcomplex biedt onderdak aan alle Rho-Delta
afdelingen en externe huurders.

Rho-Delta heeft sindsdien een flink aantal veranderingen doorgemaakt qua productassortiment. In de beginjaren was Rho-Delta toonaangevend op de automotive markt met de merken GT, Ullrich, Mach, MTX en Macrom.

Later werd gestart met de verkoop van mobiele autotelefoons, toen nog met een vast snoer en zware accu wat niet meer voor te stellen is in deze tijd van mobiele telefoons voorzien van alle moderne technieken.

De navigatie systemen van toendertijd met merken als Magneti Marelli, Carin en VDO-Dayton, nog in zwart-wit, werden voor duizenden guldens verhandeld. Dat is niet meer te vergelijken met de portable systemen van TomTom waar Rho-Delta de distributie nu voor verzorgt.

Er is dus veel veranderd in de sinds 1978. Rho-Delta is hierin mee-ontwikkeld en dat heeft ons gebracht waar wij nu zijn. Een stabiele en betrouwbare partner met een uitgebreid producassortiment en diensten binnen onze fulfilment organisatie.