Onze Merken

Rhodelta is een vooraanstaande distributeur van toonaangevende A-merken in
consumentenelektronica, gericht op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid in diverse
productcategorieën. Hieronder een overzicht van de merken welke uit voorraad vanuit ons
warehouse kunnen leveren.

Ontdek de baanbrekende televisies van Sharp: ultieme beeldkwaliteit en geavanceerde smart functies. Verrijk jouw home entertainmentervaring met de innovatieve technologieën van Sharp. Ontdek meer vandaag.

Ontdek Stealth’s geavanceerde verwarmingsoplossingen: infraroodpanelen, convectiekachels en elektrische dekens. Optimaliseer jouw wooncomfort. Upgrade jouw leefruimte met Stealth’s innovatieve technologieën. Ontdek meer vandaag.

Verbeter jouw rijervaring met Flitsmeister: real-time verkeersinformatie en snelheidscamera-waarschuwingen. Vermijd files en boetes. Download de app voor een slimmere, veiligere reis. Ontdek meer vandaag.

Fresh ‘n Rebel levert hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons, draadloze oordopjes en bluetooth-speakers in stijlvolle ontwerpen. Ervaar premium geluid en gebruiksgemak. Ontdek de innovatie van geluidstechnologie.

Gigaset biedt geavanceerde telecommunicatieoplossingen met hoogwaardige DECT-telefoons. Ervaar betrouwbare verbindingen en innovatieve functies. Optimaliseer jouw communicatie met Gigaset.

Mio levert geavanceerde dashcams voor in de auto en navigatieoplossingen voor fietsen. Navigeer moeiteloos en bereik jouw bestemming met precisie en de dashcam houdt een oogje in het zeil tijdens jouw autoreis. Vertrouw op Mio voor jouw reisbehoeften.

TechniSat biedt geavanceerde technologische oplossingen met hoogwaardige satellietontvangers en digitale radio’s. Ervaar ongeëvenaarde entertainmentmogelijkheden en innovatieve functies. Vertrouw op TechniSat voor superieure technologie.

Imperial levert geavanceerde technologische oplossingen met hoogwaardige audioproducten, zoals draadloze speakers, oordopjes en DAB+ radio’s. Ervaar uitstekende geluidskwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Vertrouw op Imperial voor een meeslepende luisterervaring.

Clean Air biedt geavanceerde luchtreinigingssystemen met hoogwaardige filters en innovatieve technologieën. Ervaar zuivere lucht en een gezondere leefomgeving. Vertrouw op Clean Air voor een gezond leefklimaat in huis.

Intenso levert geavanceerde oplossingen voor dataopslag met hoogwaardige USB-sticks, externe harde schijven en geheugenkaarten. Ervaar betrouwbare prestaties en ruime opslagcapaciteit. Vertrouw op Intenso voor al jouw digitale opslagbehoeften.

One For All biedt geavanceerde universele afstandsbedieningen en AV-accessoires van hoge kwaliteit. Ervaar ultiem gemak en controle over al jouw entertainmentapparaten. Vertrouw op One For All voor naadloze bediening.

Philips is een toonaangevend merk dat innovatieve technologieën biedt voor gezondheidszorg, verlichting en consumentenelektronica, met focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Samsung, een toonaangevend merk in tv’s en smartphones, biedt geavanceerde technologieën, verbluffende beeldkwaliteit en baanbrekende innovaties voor een ongeëvenaarde multimedia-ervaring.
Google biedt innovatieve producten zoals smartphones, slimme speakers en TV accessoires met baanbrekende slimme functies voor een naadloze digitale ervaring.
Thomas biedt geavanceerde centrifuges met hoogwaardige prestaties en duurzaamheid. Ervaar efficiënte en snelle droogresultaten voor jouw wasgoed. Vertrouw op Thomas voor betrouwbare en krachtige centrifugeoplossingen.

Grab N Go levert geavanceerde opladers, kabels en autohouders voor telefoons. Ervaar veiligheid en gemak onderweg met betrouwbare oplaadoplossingen en handsfree telefoonmontage. Vertrouw op Grab N Go voor hoogwaardige mobiele accessoires.

Apple is een wereldwijd bekend merk dat innovatieve technologieën levert, waaronder smartphones, computers en draagbare apparaten, met nadruk op design, prestaties en gebruikerservaring.